Booking af borde og stole

Grundejerforeningen udlåner borde og stole til Eppedalens beboere uden beregning og du har mulighed for at booke borde/stole her på hjemmesiden.

Borde/stole står i vort havehus og der er 6 borde og 36 stole (30 hvide og 6 brune). Bordene måler 183×76,5 cm og der kan være 3 stole på hver side og 1 for hver ende af bordet. Du kan bruge trækvognen, der er låst fast til træet ved siden af havehuset. Det er samme nøgle til både havehus og lås på trækvognen.

Borde/stole skal tilbageleveres i samme stand som de blev lånt i. Du kan aflevere dem dagen efter brugen eller efter nærmere aftale.

Nøglen til havehuset kan afhentes hos Allan Jensen, Bøgen 17, mobil 40 31 13 02. Du bedes ringe inden kl. 20.00. I tilfælde af Allans fravær (ferie osv.) kan du afhente nøglen hos de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

Du booker ved at bruge formularen nedenfor. Først når du har fået en bekræftet mail på din booking, er din booking registreret. OBS! OBS! Tjek lige bekræftede bookinger oppe i højre hjørne af hjemmesiden, så du ikke booker forgæves.